Blogin ensimmäiset 5 kuukautta: tulokset

Taloudellinen Riippumatto täytti hiljattain kokonaista viisi kuukautta. Melko ensiaskelia tässä siis edelleen otetaan bloggaajana. Ohessa kuitenkin lyhyt yhteenveto siitä, mitä noihin ensimmäisiin kuukausiin on mahtunut ja millaisia tuloksia blogi on toistaiseksi saanut aikaan.

Blogin ensimmäiset kuukaudet numeroina


Ensimmäiset noin viisi kuukautta toivat mukanaan seuraavat lukemat:

  • 19 blogipostausta tämän mukaanluettuna
  • 15 100 sivun katselua
  • 20 kommenttia (joista puolet omiani :))
  • 228 Twitter-seuraajaa
  • 1015 katselua suosituimmalla postauksella
  • 241 katselua vähiten suositulla artkkelilla

Onko tämä hyvin vai huonosti.. vai hyvin huonosti? Ei mitään hajua. Tavoitteena kuitenkin olisi, että pikkuhiljaa saisi kirjoitettua mielenkiintoisempia sisältöjä ja kasvatettua blogin näkyvyyttä ja kävijlöiden määrää. Vielä toistaiseksi tälle ei ole ihan hirveästi aikaa ollut. Toivottavasti jonain päivänä blogi olisi kehittynyt siihen malliin, että se voisi jopa muutaman kympin kuussa tuottaa ylimääräistä taskurahaa. Siihen on kuitenkin vielä pitkä matka ja vaatii panostusta sisältöön.

Suosituin kirjoitus


Toistaiseksi suosituin teksti on ollut Ensimmäinen 100 000 kasassa - miltä nyt tuntuu? -kirjoitus jo syyskuulta, jolloin osake- ja rahastosalkkuni markkina-arvo ylitti ensimmäistä kertaa koskaan 100 000 euron rajan. Tämä oli blogin historian ensimmäinen postaus, joka ylitti 1000 näyttökertaa.

Postauksien keskimääräinen sivunäyttöjen määrä on ollut noin 500, ja alimmillaan on jääty noin puoleen siitä.

Toistaiseksi kirjoituksia on toki kertynyt vasta vähän, eikä tuloksista voi juurikaan päätellä mitään siitä, millaiset sisällöt yleisesti kiinnostavat lukijoita. Toivottavasti löytyy jatkossa aikaa, jotta saan kirjoitettua enemmän ja paremmin valmisteltuja sisältöjä tähän blogiin.

Tästä on hyvä jatkaa!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaikki voivat säästää 10 000 euroa vuodessa

Ensimmäinen 100 000 kasassa - miltä nyt tuntuu?

Katsaus vuoden osinkokertymään